Paramparça Aşklar Köpekler (Dublajlı) izle » Ana Sayfa , , , ,
Paramparça Aşklar Köpekler izle
Octavio, genç bir delikanlıdır, kardeşinin karısı Susana ile kaçmaya karar verir. Köpeği Cofi, birlikte kaçmalarına destekçi olan paranın elde edilmesinde rol oynayan zalim bir aracı olur. Bu dokunaklı ihtiras üçgeni, yasak aşkın geri dönüşü olmayan bir yol biçimine gelmesiyle daha karmaşık bir durum alır.
Bu arada Daniel, 42 yaşında bir adamdır, güzel model Valeria ile birlikte yaşamak için karısını ve kızlarını terk eder. Yeni hayatlarını kutladıkları gün, kader Valeria'yı trajik bir kazaya iter. Bir adam her şeye sahip olduğunu düşündüğü anda, bütün hayatı birdenbire değişirse ne yapar?
Daniel ve Valeria'nın küçük köpeği Richi, oturdukları dairenin ahşap zeminindeki boşluğa düşer. Bu hadise onların kötü kaderlerinin de başlangıcı olur. Richi'nin kaybolması karşısında takındıkları tutum, her çeşitli zorluğa ve umutsuzluğa cesurca göğüs gerebilen aşk hikayelerine mükemmel bir örnek teşkil eder.
IMDB Puanı: 8.1/10
Yapım Yılı: 2001 - Meksika
Yönetmen: Alejandro González Iñárritu
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 2s 33dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Goya Toledo, Alvaro Guerrero, Emilio Echevarria





Paramparça Aşklar Köpekler (Dublajlı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle