M.Ö. 10.000 - Milattan Önce 10.000 (Dublajlı) izle » Ana Sayfa , , , , ,
M.Ö. 10.000 izle
109 dakikalık aşk ve kahramanlık ve dolu dolu bir film olan M.Ö. 10.000 izle ile karşınızdayız. Filmde büyük fillerin, kaplanların ve yaratıkların koşturduğu sahneler bulunmakta.
Uzak bir dağ kabilesinde, genç avcı D’Leh kalbinin kraliçesini bulmuştur: Güzel Evolet. Gizemli bir savaşçı grup, köyünü yağmalayıp, Evolet’i kaçırınca, D’Leh sevdiği kadını kurtarmak için savaşçıların peşinden dünyanın öbür ucuna kadar gitmek üzere küçük bir avcı grubuna önderlik etmek zorunda kalır. Kaderin rüzgarına kapılan bu zoraki savaşçı-avcı grup, kılıç dişli kaplanlar ve tarih öncesi yırtıcılarıyla mücadele eder; kahramanca yolculuklarının sonunda bir Kayıp Uygarlığı ortaya çıkarırlar. Nihai kaderlerinde dev piramitlerin gökyüzüne uzandığı, hayal gücünün ötesinde bir imparatorluk vardır. Burada D’Leh’inin halkını zorla köleleştiren güçlü bir tanrıyla karşı karşıya gelecektirler.
IMDB Puanı: 5.0/10
Yapım Yılı: 2008 - Güney Afrika, ABD
Yönetmen: Roland Emmerich
Tür: Macera
Süre: 1s 49dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Steven Strait, Camilla Belle, Cliff Curtis

M.Ö. 10.000 film izle
Alman yönetmen Roland Emmerich, M.Ö. 10.000 filminde sırtını büyük ölçüde yük aldığı ortada. Karlı dağlardan çölün kavurucu sıcaklarına, Nil Nehri'nden Piramitlerin inşaasına uzanan uzun bir yolculuktan bahsediyor film. Tarih ve Macera sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım.





M.Ö. 10.000 - Milattan Önce 10.000 (Dublajlı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle