Düzenbaz - American Hustle (Dublajlı) izle » Ana Sayfa , , , , ,
Düzenbaz izle
Düzenbaz izle 1970'lerde geçen gerçek bir hikayeden uyarlanan filmin yönetmenliğini iki dalda Oscar'a aday gösterilen David O. Russell kaleme alıyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin oyuncuları arasında Christian Bale, Bradley Cooper gibi bir çok filmde adı geçen isimler yer alıyor.

Dolandırıcı Irving Rosenfeld ve İngiliz ortağı Sydney Prosser çılgın FBI ajanı Richie DiMaso tarafından yakalanınca onun için çalışmak zorunda kalırlar. DiMaso ve FBI departmanını yöneten beyinler başka dolandırıcıları yakalamak için birlikte Arap Şeyhi’nin yönettiği Atlantic City’de düzenlenecek yüksek profilli kumarbazların katılacağı zekice bir oyun kurarlar. New York’un tehlikeli bölgelerinde geçen inanılmaz komik ve akla sığmayan gerçek bir operasyonun hikayesi.
IMDB Puanı: 7.3/10
Yapım Yılı: 2013 - ABD
Yönetmen: David O. Russell
Tür: Gerilim, Dram
Süre: 2s 18dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams





Düzenbaz - American Hustle (Dublajlı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle