Hayatımın En Kötü Gecesi (Dublajlı) izle » Ana Sayfa , , , ,
Hayatımın En Kötü Gecesi izle
Walk Of Shame filmi konusu şöyle; Los Angeles'ta yaşayan ve sıradan bir haber spikeri olan Megan, nişanlısının kendisini terk etmesi ve beklediği terfi haberinin gelmemesi sonrasında tam anlamıyla yıkımı uğrar. Arkadaşları kafasını dağıtabilmesi için çılgın bir parti organize ederler ve gece başlar. Yaşadığı olumsuzlukların etkisiyle alkolün dozunu artıran Megan bir noktadan sonra bambaşka birine dönüşür ve mekanın barmeni Gordon'la flört etmeye başlar. Ertesi sabah uyandığında ise Gordon'ın evindedir. Megan yaşadığı bu tek gecelik ilişkinin ardından kendini, telefonu, parası ve kimliği olmadan dağılmış bir halde bulur. İşin daha da trajik bir boyutu vardır: Beklediği terfi gerçekleşecek gibidir ancak hayatındaki en önemli iş görüşmesine yetişebilmek için yalnızca sekiz saati kalmıştır!
IMDB Puanı: 6.0/10
Yapım Yılı: 2014 - ABD
Yönetmen: Steven Brill
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 1s 35dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs

Hayatımın En Kötü Gecesi film izle
Romantik tadında Komedi türü filmi olan Hayatımın En Kötü Gecesi izle oyuncuları arasında olan Elizabeth banks gerçekten iyi oyunculuk sergilemiş konusu ne kadar sıradan olsa da işleyişi sizi bir hayli filmin içinde tutuyor pişman olmazsınız ailenizle izleyebileceğiniz iyi bir yapım diyebiliriz. iyi seyirler.





Hayatımın En Kötü Gecesi (Dublajlı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle