Hedefteki Adam - The November Man (Dublajlı) izle » Ana Sayfa , , , ,
Hedefteki Adam izle
Hedefteki Adam izle, Bill Granger'ın "There Are No Spies" adlı roman serisinin aynı adlı 7. kitabının (The November Man) beyazperde uyarlamasıdır. Ayrıca filmin başrol oyuncusu, Pierce Brosnan ve yönetmen Roger Donaldson daha öncede 1997 yapımlı film olan Dante Yanardağı adlı filmde buluştuğunu söylemek gerekir.

Emekliliğini planlamaya başlayan eski bir CIA ajanı, yeni bir görev için emekliliğini bir süre daha ertelemesi gerekir. Bir katili bulması gereken ajan Peter Devereaux, yeni görevi için hazırdır ancak işi hiç kolay değildir. Zaman içinde topladığı ipuçlarını birleştiren deneyimli ajan, kendini Rusya’nın teşkilata köstebek soktuğu büyük bir komplonun içinde bulur.
IMDB Puanı: 6.3/10
Yapım Yılı: 2014 - ABD
Yönetmen: Roger Donaldson
Tür: Casusluk, Aksiyon
Süre: 1s 48dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Pierce Brosnan, Olga Kurylenko, Luke Bracey





Hedefteki Adam - The November Man (Dublajlı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle