Hadi İnşallah (Yerli) Full izle » Ana Sayfa , , , , ,
Hadi İnşallah izle
PuCCa, hayatının 4 senesini Ankara'da geçirir ama o koca sene boyunca beraber olduğu sevgilisinden de ayrılırak, İzmir'e ailesinin yanına döner. Zor bir ayrılık süreciyle karşı karşıyadır, mutsuzluktan eve kapanır; çalmayan telefonları bekler ve bunalımdai pek çok kadın gibi kendisini yemeye verir! Bu arada ailesi de kendisine yeni bir iş bulup, toparlanması için baskı yapar. Hiç istemeden İzmir'deki bir yerel televizyon kanalıyla iş görüşmesine gider; ve yaşamını değiştirecek yakışıklı ile o gün karşılaşır! "Pekmez" lakabını taktığı ve genç kadını yeniden yaşama döndüren bu yakışıklı ile ne yapıp edip beraber olmayı kafaya koyar... Ama karşısında da zorlu bir rakibesi vardır.
IMDB Puanı: 7.0/10
Yapım Yılı: 2014 - Türkiye
Yönetmen: Ali Taner Baltacı
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 1s 39dk
Oyuncular: Büşra Pekin, Murat Boz, Şinasi Yurtsever

Romantik komedi sevenler için mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum. Hic bir sahnesini sıkılmadan izleyebileceğiniz zaman zaman kahkahalar atıp zaman zaman romantik dakikalar yaşayabileceğiniz bir film. Hadi İnşallah izle filminin başrollerini Büşra Pekin ve ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayan Murat Boza ait. İyi Seyirler.





Hadi İnşallah (Yerli) Full izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle