Şeytanın Papucu (Yerli) izle » Ana Sayfa , , ,
Şeytanın Papucu izle
Şeytanın Pabucu, popüler kültür ve magazin dünyasının gözde kişiliklerinin ön planda olduğu bir yapım. Yaşı geçkince, ilerlemiş yaşına rağmen yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, tüm vaktini kumarda ve altılı ganyanda para kaybederek geçiren Burhan'ın traji komik hikâyesini anlatıyor. Şeytana pabucunu ters giydirmeye çalışanların akıl almaz maceralarına yer veren film, aynı zamanda oyun içinde oyunların oynandığı, bir sürü sahte kimliğin kol gezdiği, dolandırılan dolandırıcıların bir ipte cambazlık yapmaya kalktığı enteresan bir atmosfer yaratıyor.

Fatih Ürek ve Aysun Kayacı Şeytanın Pabucu film izle için birlikte kamera önüne geçti. Turgut Yasalar ile Hilal Bakkaloğlu yönetti.
IMDB Puanı: 3.7/10
Yapım Yılı: 2008 - Turgut Yasalar
Yönetmen: Turgut Yasalar
Tür: Komedi
Süre: 1s 57dk
Oyuncular: Fatih Ürek, Aysun Kayacı, Yılmaz Gruda





Şeytanın Papucu (Yerli) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle