Vice 1080p (Dublajlı) Filmi Full izle » Ana Sayfa , , , , ,
Vice izle
Julian Michaels VICE adını verdiği muhteşem bir yaşam alanı kurgular. Burada oluşturduğu yapay kişilikler aynı insanlar gibi görünür, düşünür ve hareket ederler. VICE’ın müşterileri istedikleri herhangi bir fanteziyi bu kurgu içerisinde gerçekleştirebilir. Fakat bu yapay insanlardan biri olan Kelly, bilinçlenir ve neler döndüğünün farkına varır ve de VICE’tan kaçar. Bir yanda Julian’ın müşterileri ve yatırımcıları vardır diğer yanda ise VICE’a karşı büyük bir kin besleyen polis Roy. Kelly bu iki tarafın arasında kurtuluş için kaçar.

Brian A Miller’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunda Andre Fabrizio ve Jeremy Passmore’un imzası var. Filmin başrollerini ise Bruce Willis, Ambyr Childers ve Thomas Jane paylaşıyor.
IMDB Puanı: 4.1/10
Yapım Yılı: 2015 - İspanya, Macaristan, ABD, Fransa
Yönetmen: Brian A. Miller
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim
Süre: 1s 36dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Ambyr Childers, Thomas Jane, Bryan Greenberg





Vice 1080p (Dublajlı) Filmi Full izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle