Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 (Altyazılı) izle » Ana Sayfa , , , , ,
Açlık Oyunları  Alaycı Kuş Bölüm 1 izle
Katniss Everdeen, evi 12. Bölge'nin tamamen yıkıma uğradığını öğrendiğinde neler olup bittiğini görebilmek için oraya geri döner. Karşılaştığı manzara ise tam anlamıyla dehşet vericidir. Kazananların kaldıkları evler dışında her şey harabeye dönmüş, insanlar artık yeraltında yaşamaya başlamış ve hükümetin ölümcül politikasının karşısında hayatta kalmak için mücadele etmeye başlamışlardır. Nükleer silahların dahi söz konusu olduğu bu atmosferde, Katniss gerçekten de protesto hareketinin yüzü olmaya başlar ve bu sorumluluğu bir türlü kabullenemez. Yükselen bu isyan dalgasının içerisinde yer alamamasının nedenlerinden en önemlisi de Peeta'nın hayatının tehlikede olmasıdır.
Seri 3. filmi ile kaldığı yerden devam ediyor. Serisinin üçüncü filminde Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 film izle yönetmen koltuğunda Francis Lawrence bulunuyor. Filmin başrollerinde yine Jennifer Lawrence ve Josh Hutcherson ikilisi yer alıyor.
IMDB Puanı: 7.5/10
Yapım Yılı: 2014 - ABD
Yönetmen: Francis Lawrence
Tür: Aksiyon, Dram, Bilim Kurgu
Süre: 2s 3dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth





Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 (Altyazılı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle