Özgürlük Yolu - Into the Wild (Dublajlı) izle » Ana Sayfa , , , , ,
Özgürlük Yolu izle
Into the Wild filmi, bir metropolden vahşi hayata, kirlilikten saflığa ve temizliğe dönüş hikayesidir. Önemli bir üniversiteden dereceyle mezun olan Christopher aynı zaman başarılı bir atlettir de. Mezuniyet sonrası verilen bir davette ailesine istediği hayatın bu olmadığını, bir şeylerin eksik ve yanlış olduğunu söyler. Genç adam tüm mal varlığını hayır kurumuna bağışlayıp sahip olduğu her şeyi evinde bırakarak bambaşka bir hayata doğru uzun bir yolculuğa çıkar. Alaska’nın ıssız ormanlarında sona eren bu yolculuk esnasında ve sonrasında Christopher, hayatını kökünden değiştirecek bazı kişilerle tanışarak, hayatın anlamını ve ölümün kaçınılmazlığını en sert haliyle deneyimleyecektir.
IMDB Puanı: 8.2/10
Yapım Yılı: 2007 - ABD
Yönetmen: Sean Penn
Tür: Macera, Dram
Süre: 2s 27dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt

Özgürlük Yolu Film izle
Özgürlük Yolu film izle, başrollerini Emile Hirsch ve Vince Vaughn gibi isimler paylaşıyor. Yönetmenliği ise Sean Penne ait. Gerçek bir hikayeden alınmış olması filmin etkileyiciliğini kesinlikle arttırıyor bunu bilerek izliyorsunuz. Uzun süresine rağmen akıp giden ve gerçek hayattan alıntı konusuyla dikkat çeken, izlenmesi gereken filmlerden biri. İyi seyirler.





Özgürlük Yolu - Into the Wild (Dublajlı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle