6 Süper Kahraman - Big Hero 6 (Altyazılı) izle » Ana Sayfa , , , , ,
6 Süper Kahraman izle
2014 yılının belkide en eğlenceli animasyon filmlerinden birisi olan 6 Süper Kahraman izle sizlerle. Film, 165 Milyon Dolarlık bütçe ile Amerika’da tamamlanmış ve şu ana kadar 380 Milyona yakın bir hasılat elde etmeyi başarmıştır. Ayrıca alanında uzman olan yönetmenler Don Hall ve Chris Williams bu filmde bir araya geliyor. Marvel’ın aynı adlı bir çizgi romanından uyarlanan animasyonda çizgi roman tarzı aksiyon bol bol seyredeceğiz diyebiliriz.
Oldukça zeki bir robot tasarımcısı olan Hiro Hamada kendisini bir anda bir suç örgütünün içinde bulacaktır. Kötü adamların amacı yüksek teknolojili “San Fransokyo” kentini yerle bir etmektir. En yakın arkadaşı Baymax ‘ın yardımıyla Hiro, şehri kurtarmak için oluşturulan gönüllüler ordusuna katılır. Onları Hiro'nun diğer arkadaşları da yalnız bırakmayacaktır
IMDB Puanı: 8.2/10
Yapım Yılı: 2014 - ABD
Yönetmen: Don Hall, Chris Williams
Tür: Animasyon, Aile
Süre: 1s 42dk
Dil: Türkçe Altyazılı
Oyuncular: Ryan Potter, Scott Adsit, Jamie Chung





6 Süper Kahraman - Big Hero 6 (Altyazılı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle