Taken 2 - Takip: İstanbul 720p (Dublajlı) izle » Ana Sayfa , , , ,
Takip İstanbul izle
Evet, arkadaşlar sitemizden serinin 3. filmi olan Takip 3: Son Karşılaşma Fragmanını paylaşmış bulunuyorduk. Şimdi serinin 2. filmi olan Takip: İstanbul izle sizlere paylaşıyoruz. Serinin 2. filminde olaylar Türkiye'de yani İstanbul'da devam ediyor. Gerçek'den sürükleyici ve bol aksiyon ve gerilim dolu bir film ile karşı karşıyasınız. İyi Seyirler.
İlk filmde Bryan Mills'ın kızını kaçıran ve yine Mills tarafından öldürülen çetenin baş elemanının babası, bu sefer intikam için emekli CIA ajanının İstanbul'da tatil yapan karısını kaçırır. Kızının peşinde olduklarını anlayan Bryan Mills, bu sefer kızının yardımıyla ailesine zarar vermek isteyenleri birer birer avlama yoluna gider.
Filmin yapımcılığını senaryoda da ortak imzası olan Fransız sinemacı Luc Besson üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Olivier Megaton oturuyor.
IMDB Puanı: 4.9/10
Yapım Yılı: 2012 - Fransa
Yönetmen: Olivier Megaton
Tür: Aksiyon, Gerilim
Süre: 1s 31dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen





Taken 2 - Takip: İstanbul 720p (Dublajlı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle