Ben, Robot - I, Robot (Dublajlı) izle » Ana Sayfa , , , , , ,
Ben, Robot izle
Yine güzel bir Bilim Kurgu filmi sizlerle. Ben Efsaneyim izle filminden tanıdığımız ünlü isim Will Smith, Ben, Robot izle ile karşımızda. Filmin yönetmen koltuğunda ise Alex Proyas bulunuyor.

2035 yılı toplumda robotların büyük rol oynamaya başladığı bir zamandır. Bu şartlar altında, aslında robot fobisi olan, Chicago Polis Ofisi’nden Del Spooner için hayat giderek zorlaşmaktadır. Daha da kötüsü henüz bir cinayet davasını üstlenmiştir ki söz konusu davada katilin bir robot olmasından şüphelenilir. Bilim adamı Dr Miles Hogenmiller’ın ölümü incelenmektedir. Bilim adamının, ölümünden kısa bire süre öncesine kadar gizli bir proje üzerinde çalışmakta olduğu anlaşılır. Her ne kadar sıradan bir dedektif işi gibi görünse de bu kez gerçek ziyadesi ile ürkütücüdür.
IMDB Puanı: 7.1/10
Yapım Yılı: 2004 - ABD
Yönetmen: Alex Proyas
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon
Süre: 2s 0dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Will Smith, Alan Tudyk, Bridget Moynahan





Ben, Robot - I, Robot (Dublajlı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle