Ben Efsaneyim - I Am Legend (Dublajlı) Full izle » Ana Sayfa , , , , ,
Ben Efsaneyim izle
Başrolünde, Will Smith gibi başarılı bir oyuncunun bulunduğu muhteşem bir gişe filmi olan Ben Efsaneyim izle sizlerle. 2007 ABD yapımlı filmin yönetmenliğini Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1 izle filminden tanıdığımız, Francis Lawrence kaleme alıyor. İzlemeyen biri kaldıysa çok şey kaybetti çok hemen izle.

Robert Neville, korkunç bir virüsün her yere yayılmasına engel olamamış bir bilim adamıdır. New York’ta hayatta kalabilenlerdendir. Daha doğrusu o, tüm üstün deneyim ve bilgilerine rağmen bu virüsün önünü kesememiş ve ancak kendi bedeni söz konusu virüse bağışıklık kazanmıştır. Bu noktada olan aslında tek kişidir. Üç yıl süre ile her türlü imkanını kullanarak kendisi gibi hayatta kalabilmiş başkaları varsa onlara ulaşmaya çalışır ve aslında yalnız değildir. Neville’in direnme gücünü sağlayan tek şey misyonunu yerine getirmek tutkusudur. Kendi kanını kullanarak virüsün etkilerini terse çevirmesi gerekmektedir. Zaman hızla tükenmektedir.
IMDB Puanı: 7.2/10
Yapım Yılı: 2007 - ABD
Yönetmen: Francis Lawrence
Tür: Bilim Kurgu
Süre: 1s 40dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan





Ben Efsaneyim - I Am Legend (Dublajlı) Full izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle