Çalsın Sazlar Fragman » Ana Sayfa , ,
Çalsın Sazlar izle
09.01.2015 tarihinde vizyona girecek filmler arasında yerini alan yerli yapım Çalsın Sazlar izle hikayesine geçmeden önce yönetmen koltuğunda Nesli Çölgeçen olduğunu söylemek gerekir. Başarılı yönetmeni daha önce Şener Şen gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı Züğürt Ağa filminden de tanıyoruz. Filmin kadrosunda Kelebeğin Rüyası filminden tanıdığımız Belçim Bilgin yanı sıra Caner Cindoruk ve Engin Hepileri gibi kaliteli oyuncular yer alıyor.
Çalsın Sazlar filminin konusundan bahsedecek olursak. Her ikisi de dalgacı, hayalci ve hayatı hafife alan iki yakın dost, müdavimi oldukları çalgılı meyhanede şarkı söyleyen Yasemin'e aşık olurlar. Herkesin yüreğini hoplatan ama bir o kadar da dobra bir kadın olan Yasemin ve iki gencin eğlenceli, neşeli ve aynı zamanda naif, hüzünlü hikayesi aşk ve dostluk kavramlarını farklı bir kurguyla da masaya yatırıyor.
Vizyon Tarihi: 9 Ocak 2015
Yapım Yılı: 2015 - Türkiye
Yönetmen: Nesli Çölgeçen
Tür: Komedi, Dram, Romantik
Oyuncular: Belçim Bilgin, Caner Cindoruk, Engin Hepileri





Çalsın Sazlar Fragman

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle