Thor 2 Karanlık Dünya (Dublajlı) 720p izle » Ana Sayfa , , , , , ,
Thor 2 Karanlık Dünya izle
Tanrıların dünyanın ötesindeki mücadelesi devam ediyor. İlk filmde babası tarafından güçleri elinden alınarak dünyaya sürgün edilen Thor, kendisini yenilmez yapan çekicini yeniden kullanmaya ve kendi hükümdarlığı olan Asgard’a geri dönmeye hak kazanmıştı. Ölümsüz Thor, Buz Devleriyle işbirliği yapan ve hükümdarlığı ele geçirmeye çalışan kardeşi Loki'den sonra şimdi de antik Dark Elves güçleriyle çarpışacak. Kudretli Malekith tarafından yönetilen bu güçler evreni tekrar karanlığa gömmeye çalışacak. Dünyayı ve 9 Diyarlar’ı, Odin ve Asgard’ın bile karşı koyamadığı bir düşmandan kurtarmaya çalışan Thor bu yolculukta, dünyalı Jane Foster ile yeniden biraraya gelecek ama dünyalı dostları kurtarması için hayatındaki bazı şeyleri de feda etmesi gerekecek.
IMDB Puanı: 7.2/10
Yapım Yılı: 2013 - ABD
Yönetmen: Alan Taylor
Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera
Süre: 1s 52dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston

Thor 2 Karanlık Dünya film izle
Değerli misafirleri, Fantastik tarzı sürükleyici bir film arıyorsanız tam 1 saat 52 dakikalık kaliteli bir film sizleri bekliyor. 2013 yılında sevenleriyle buluşan Thor 2 Karanlık Dünya izle ABD yapımlı olup, yönetmenliğini Alan Taylor kaleme alıyor. Filmin başrol oyuncusu ilk filmde de yer alan Chris Hemsworth bulunuyor.
Bu tarzda yine başarılı bir film olan John Carter İki Dünya Arasında izle filmini'de tavsiye ediyoruz.





Thor 2 Karanlık Dünya (Dublajlı) 720p izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle