Mazlum Kuzey Fragman » Ana Sayfa , ,
Mazlum Kuzey izle
Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği, Ali Adnan Özgürün yönetmenliğini kaleme aldığı yepyeni komedi filmi olan, Mazlum Kuzey izle 16 Ocak 2015 tarihinde sinemalarda. Filmin Başrolünde Destere filminden ve birçok tv programlarında yer alan Önder Açıkbaş bulunuyor.‘Çorum'un dünyaya armağanı, genç kız rüyası, fantazi müziğin prensi Mazlum Kuzey’in, can yoldaşı Tıfıl’la birlikte yaşadıkları çok güldürecek!
Mazlum Kuzey filminde aynı zamanda başaralı konuk oyuncular yer alıyor. Bu konuk oyuncular arasında, Murat Dalkılıç, Tolgahan Sayışman, Kahtalı Mıçı, Bahtiyar Engin, Yüsel Aytuğ ve Erkan Can gibi oyuncular bulunuyor.
Yine bir komedi filmi olan ve 20 Şubat 2015 tarihinde sinemalarda yerini alacak olan Ali Kundilli Fragman göz atabilirsiniz.
Vizyon Tarihi: 16 Ocak 2015
Yapım Yılı: 2015 - Türkiye
Yönetmen: Ali Adnan Özgür
Tür: Komedi
Oyuncular: Önder Açıkbaş, Turan Selçuk Yerlikaya, Seçil Buket Akıncı





Mazlum Kuzey Fragman

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle