Pi'nin Yaşamı - Life of Pi (Dublajlı) izle » Ana Sayfa , , , , ,
Pi'nin Yaşamı izle
Pi Patel’in Hindistan’daki egzotik bir hayvanat bahçesinden Pasifik’e uzanan yolculuğunda yaşadığı gemi kazası sonucu bir sandalda bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan ve üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ile hayatta kalan tek insan olarak yaşadığı akıl almaz hikayesini sunuyor. Pi, uçsuz bucaksız okyanusta bir sandalda başbaşa kalan bu enteresan dörtlünün arasında hayatta kalma savaşı verirken, zekası sonucu besin zincirine kurban gitmemeyi başarır ve sonunda Kaplan Richar Parker ile başbaşa kalır. Pi hayatta kalmak için bu devasa kaplana büyük bir anlayışla yanaşmak zorundadır ve inanılmaz masalları böylece devam eder. Poshedion farkı ile Pi'nin Yaşamı türkçe dublaj izlemenin keyfini çıkarın.
IMDB Puanı: 8.0/10
Yapım Yılı: 2012 - ABD
Yönetmen: Ang Lee
Tür: Macera, Dram
Süre: 2s 5dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Adil Hussain

Pi'nin Yaşamı Film izle
Oscarlı yönetmen Ang Lee yine iş başında. Pi'nin Yaşamı izle görsel bakımdan yılın en iyi filmleri arasından biri desek kimse tartışmasız kabullenir galiba. Filmi izlerken ses ve görsellik sizi o kadar etkileyecek ki yarım bırakılacak filmlerden kesinlikle değil diyebiliriz. Life of Pi filmi IMDB'den 8.0 gibi çok iyi bir puan aldığını söylemekde yarar var. Eğer bu tarz film seviyorsanız sizlere Tom Hanks'in yer aldığı Yeni Hayat - Cast Away izle filmini şiddetle tavsiye ediyoruz. İyi seyirler.





Pi'nin Yaşamı - Life of Pi (Dublajlı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle