Yargıç - The Judge (Dublajlı) 720p izle » Ana Sayfa , , , ,
Yargıç izle
Hank Palmer parlak bir kariyeri olan, Chicago'da yaşayan bir avukattır. Önemli bir davasının arifesinde, annesinin kaybettiğinin haberini alır. Babasıyla çok uzun zamandır görüşmeyen Hank, aileden iletişimde olduğu tek insanı da kaybetmiştir. Üstelik doğup, büyüdüğü Carlinville kasabasından başka kimseyle de görüşmemiştir. Annesinin cenazesi için geri dönen Hank'ı, burada cenaze töreninden daha fazlası beklemektedir. Pek de sıcak karşılanmadığı kasabadan bir an önce uzaklaşmaya çalışırken kendisini, 42 yıllık yargıç olan babasını savunmak üzere mahkemede bulur...

Robert Downey Jr. ve Robert Duvall'ın muhteşem performanslarını görmeye değer. Ayrıca Robert Downey Jr. ve eşi Susan Downey kısa süre önce kendi yapım şirketleri olan Team Downey'i kurdular. Yargıç filmi bu şirketten çıkan ilk film olma özelliğini taşıyor.
IMDB Puanı: 7.5/10
Yapım Yılı: 2014 - ABD
Yönetmen: David Dobkin
Tür: Dram
Süre: 2s 21dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Billy Bob Thornton





Yargıç - The Judge (Dublajlı) 720p izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle