Apokalipto - Apocalypto (Altyazılı) izle » Ana Sayfa , , , , , ,
Apokalipto izle
Maya uygarlığında huzur ve barış dolu bir kabile, Tanrılarına kurban etmek üzere köle arayan savaşçılar tarafından vahşi bir saldırıya uğrarlar. Jaguar Paw, hamile karısını ve oğlunu saklar. Sonrada savaşa devam eder. Bir tutulma, onun yaşamını kurbanlarınkinden ayırır. Artık hayatta kalma savaşı vermek ve ailesini kurtarmak zorundadır.

Filmin yönetmeliği Cehennem Melekleri 3 izle filminden tanıdığımız Mel Gibsona ait. Apokalipto film izle usta işi bir yapım olduğu her sahnesinden belli. Görsellik,aksiyon ve heyecanın tavan yatığı süper bir yapım. Tavsiye ediyoruz. İyi seyirler.
IMDB Puanı: 7.8/10
Yapım Yılı: 2007 - ABD
Yönetmen: Mel Gibson
Tür: Macera, Aksiyon, Dram
Süre: 2s 19dk
Dil: Türkçe Altyazılı
Oyuncular: Rudy Youngblood, Raoul Trujillo, Dalia Hernández

Apokalipto Film izle
Böyle bir projeye el atmak çok büyük cesaret, inanç, sabır gerektirir. Bu yüzden de fazlaca örneklerine rastlanmayacak bir film. Apokalipto film izle uzun yıllar unutulacak bir film değil. Zekice kurgulanmış, özenle çekilmiş aksiyon sahneleri ve filmde kurabileceğiniz ufak bağlantılar var. Anlatılmak istenen de filmin başlangıçtaki ilk cümlesine bağlantılı olarak filmin sonuna saklanmış. Büyük bir uygarlık,k endi içerisinden parçalanmadıkça, fethedilemez.





Apokalipto - Apocalypto (Altyazılı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle