Tiger House (Altyazılı) Full izle » Ana Sayfa , , , ,
Tiger House izle
Kelly adında ki genç kız erkek arkadaşının evine gizlice girmiştir fakat bu kez eve giren davetsiz misafir sadece kendisi değildir. Başı belaya giren Kelly, artık kaçarak ve saklanma yeteneğini kullanarak hayatta kalmak zorundadır. İçinde bulunduğu durum kısa süre içerisinde kontrolden çıkacak ve dehşet dolu bir tuzağın içine düşecektir.

Yönetmenliğini Thomas Daley tarafından yapılan Tiger House filmi Güney Afrika ve İngiltere’de çekilmiştir. Simon Lewis imzalı senaryonun başrol kadrosunda Kaya Scodelario, Dougray Scott ve Taşıyıcı Son Hız filminde başrol olarak izlediğimiz Ed Skrein yer alıyor.
IMDB Puanı: 4.8/10
Yapım Yılı: 2014 - İngiltere, Güney Afrika
Yönetmen: Thomas Daley
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 1s 20dk
Dil: Türkçe Altyazılı
Oyuncular: Kaya Scodelario, Dougray Scott, Ed Skrein





Tiger House (Altyazılı) Full izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle