Şrek 4 Sonsuza Dek Mutlu - Shrek 4 Forever After (Dublajlı) izle » Ana Sayfa , , , ,
Şrek 4 Sonsuza Dek Mutlu izle
Canı sıkılan, sevimli ve evcil dostumuz Şrek, Rumpelstiltskin ile anlaşarak yeniden insan yiyen dev olmaktan yana aldığı hazzı duymayı talep eder. Ancak kandırılarak Uzaklardaki Krallık’ta bir kaçıklar hapishanesine gibi bir yere gönderilir. Orada Rumpelstiltskin bir kral konumundadır. İnsan yiyen devler avlanmaktadır. Dahası Şrek, Fiona ile hiç tanışmamıştır bile. Şrek, dünyasını yeniden kurmak ve gerçek aşkını geri çağırmak için mücadele etmek zorundadır. Her şeye yeniden başlamak kolay olmayacaktır.

Eğer içinizde ufak bir çocuk barınıyorsa ve çocuğu şımartmak istiyorsanız size Şrek 4 Sonsuza Dek Mutlu izlemeyi önerebilirim. Baştan sona keyifle izletiyor kendini, seriye yakışan bir son olduğunu'da söylemek gerekir.
IMDB Puanı: 6.4/10
Yapım Yılı: 2010 - ABD
Yönetmen: Mike Mitchell
Tür: Animasyon, Komedi
Süre: 1s 33dk
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz





Şrek 4 Sonsuza Dek Mutlu - Shrek 4 Forever After (Dublajlı) izle

Yorum Gönder

Yorumlama biçimini: Anonim Seçerek Yorum Atabilirsiniz.

 
Copyright © 2013 - 2015 Poshedion sitesi ekibi olarak sitemizde bulunan hiçbir filmi sunucularımızda bulundurmamaktayız. Bu filmler video paylaşım siteleri olan VK.com, Mail.ru, Youtube.com gibi internet adreslernden kaynak kodları vasıtası ile eklenmiş olan videolardır. Hiçbir şekilde bu videolardan sitemiz sorumlu olmamakla beraber eğer ki size ait olduğunu veya telif hakkının sizde olduğunu düşündüğünüz bir içerik varsa tarafımız ile iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Bu sayede belirtilen içerik 2 iş günü (48 saat) içerisinde sitemizden kaldırılacaktır.
Film izle | Film izle